06-12562980

Ons schildersbedrijf F. Corver

Ons bedrijf is gevestigd in Oegstgeest, van waaruit wij klanten in de hele Randstad bedienen met een breed pakket aan diensten. U kunt hierbij denken aan binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, glaszetten en wandafwerking. Als schilder beschikken wij over een ervaring van ruim 33 jaar, zodat wij alle kneepjes van het vak beheersen. In de tijd van ons bestaan hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met allerlei andere werkzaamheden, zoals het professioneel verhelpen van houtrotproblemen. Om u goed van dienst te zijn beschikken wij over een goed geoutilleerde werkplaats, waar wij voorbereidende werkzaamheden kunnen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld de bouw van een dakkapel.

Het team van Schildersbedrijf F. Corver bestaat uit een hecht en enthousiast team van medewerkers, elk met hun eigen specialismen. Hierdoor bent u verzekerd van een vakman, die een kei is op zijn eigen vakgebied. Deze specifieke kennis wordt ook voortdurend op peil gehouden om u zo optimaal van dienst te kunnen zijn vanuit Oegstgeest. Elke medewerker houdt zich voortdurend op de hoogte van nieuwe technologische ontwikkelingen op zijn eigen vakgebied voor het leveren van de beste kwaliteit en de beste service. Omdat wij een totaaloplossing kunnen bieden voor een compleet project kunnen wij alle werkzaamheden in eigen huis houden en heeft u niet te maken met allerlei onderaannemers.

Bij nieuwbouwprojecten kunnen wij het schilderen van deuren en kozijnen tot in de puntjes verzorgen, maar ook voeren wij renovaties en restauraties van bestaande schilderwerken uit. Doordat wij hierbij gebruik maken van A-merken verven, bent u altijd verzekerd van perfect uitgevoerd schilderwerk. Ook kunt u een beroep op ons doen voor het schilderen van moeilijk bereikbare plekken, hiervoor maken wij gebruik van een hoogwerker, om alle risico's te vermijden.

Wat ons onderscheid van anderen is oog voor detail. Verfsoorten zijn tegenwoordig verkrijgbaar in ontelbare kleuren. Dankzij onze uitgebreide ervaring willen wij u graag adviseren over een juiste kleurstelling van uw woning of bedrijfspand. Met name goed gekozen buitenschilderwerk kan dienen als een visitekaartje. Het is tenslotte vaak het eerste wat bezoekers of passanten zien. Ook voor binnenschilderwerk kunnen wij u van advies dienen welke kleur verf uw interieur, klassiek of modern, het best verfraait. Uiteraard is uw smaak hierbij doorslaggevend, onze adviezen zijn slechts een leidraad.

Bent u dus op zoek naar een bedrijf, wat uw schilderwerk, glaszetten, wandafwerking, spuitwerkzaamheden, plaatsen of vervangen van deuren en kozijnen en houtrotreparatie voor u in de puntjes kan verzorgen? Dan is Schildersbedrijf F. Corver uw partner! Geen klus is ons te gek, wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Heeft u wensen die hier niet genoemd worden? Neemt u dan contact met ons op, veel is mogelijk en bespreekbaar bij ons. En vergeet u niet: Wij bieden een aantrekkelijk prijs!