06-12562980

Diensten van Schildersbedrijf F. Corver

Diensten schildersbedrijf F. Corver

Heeft u een pand in de Randstad, wat u geschilderd wilt hebben door een ervaren en vakbekwame schilder met een ruime ervaring van 33 jaar? Dan is Schildersbedrijf F. Corver in Oegstgeest voor u DE aangewezen partij. U kunt ons inschakelen voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk, wandafwerking, maar ook glaszetten en het produceren en plaatsen van kozijnen en deuren behoort tot de mogelijkheden.

Vanaf begin april breekt de tijd weer aan voor buitenschilderwerk. Om een fraaie deklaag van verf te bereiken is een onbeschadigde en gladde houtlaag een eerste vereiste. Schildersbedrijf F. Corver voert een inspectie uit, herstelt waar nodig de ondergrond en brengt de verflagen aan. Of het nu gaat om een een incidentele schilderbeurt of om schilderwerk voor een compleet nieuwbouwproject, wij verzorgen het voor u. Uw pand krijgt een representatieve en frisse uitstraling. Wij adviseren om ons een regelmatige inspectie en onderhoud te laten uitvoeren van het buitenschilderwerk om problemen als houtrot te voorkomen.

Houtrot openbaart zich door het opbollen of scheuren van de verflaag en is vele gevallen nog te repareren. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhelpen van houtrot problemen. Het aangetaste hout wordt verwijderd en het ontstane gat wordt opgevuld met tweecomponenten vulmiddel. Hierna wordt het geheel egaal geschuurd en kan de nieuwe verflaag worden aangebracht. Als het repareren niet meer mogelijk is kunnen wij het kozijn voor u vervangen. Uiteraard geldt: Voorkomen is beter dan genezen.

Ook voor binnenschilderwerk in de hele randstad kunt u prima terecht bij ons, wij maken gebruik van gerenommeerde merken verf om zo een streeploos resultaat neer te zetten, door een vakkundige behandeling van uw interieur knapt deze zienderogen op. Wij maken alleen maar gebruik van milieuvriendelijke verfsoorten, die geurarm zijn, zodat u zo min mogelijk overlast zult ondervinden.

Voor wandafwerking beschikken wij over de juiste apparatuur. Een glad resultaat wordt bereikt door het spuiten van wanden en plafonds, daarbij bespaart u op de kosten, omdat in korte tijd grote oppervlakten behandeld kunnen worden. Wij maken gebruik van een spuitpistool, waarmee een dekkende laag wordt aangebracht, die zeer duurzaam is.

Natuurlijk kunnen wij ook traditioneel stucwerk voor u verzorgen.

Glaszetten is ook één van de kernactiviteiten van Schildersbedrijf F. Corver in Oegstgeest, alle soorten glas kunnen wij leveren en plaatsen, of het nu gaat om traditioneel glas, HR+ of HR++ glas, of brandwerend of matglas, alles is mogelijk en bespreekbaar. Informeert u naar de mogelijkheden!

In onze eigen, goed uitgeruste werkplaats kunnen wij allerlei aanbouwen en uitbouwen maken. Deze worden prefab op maat voor u gemaakt. Een dakkapel of serre plaatsen wij in snel tempo en tegen een gunstige prijs. Ook voor de productie en plaatsing van nieuwe kozijnen en deuren kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf wat uw project vakkundig en netjes kan uitvoeren? Neemt u dan contact met ons op voor de vele mogelijkheden.